فعال باشید ولی ... هوشمندانه احتیاط کنید

شبکه اجتماعی اینستاگرام یک انتخاب فوق‌العاده برای طراحی زندگی شما و نشان دادن مهارت‌های عکاسی‌تان است. اگر شما فردی علاقه‌مند به هنر باشید قطعا از فیلترهای گوناگونی که اینستاگرام برای تصاویر ارائه می‌دهد، استفاده کرده‌اید.

اما از زمانی‌که در سال ۲۰۱۲ این شبکه اجتماعی پرطرفدار توسط فیس‌بوک خریداری شد، برخی از کاربران به آن مشکوک شدند. در حالی‌که اینستاگرام یک شبکه اجتماعی مخرب نیست، اما کاملا باورپذیر است که از اطلاعات شما به‌منظور جاسوسی استفاده می‌کند. در این گزارش قصد داریم تا بیشتر به این موضوع بپردازیم:

  1. پیگیری به موقع (Timely Tracking)

به نظر می‌رسد این ویژگی که به‌تازگی به اینستاگرام اضافه شده، کاملا نگران‌کننده است؛ به‌ویژه به دلیل این‌که به‌صورت پیش‌فرض فعال شده است. این ویژگی اجازه می‌دهد تا دوستان شما آخرین فعالیت‌تان در اینستاگرام را ببینند.

به نظر می‌رسد که این ویژگی در مورد همه کاربرانی که با آن‌ها در ارتباط هستید، اعمال نمی‌شود و خوشبختانه فقط به حساب‌هایی که شما را دنبال می‌کنند (به‌عنوان مثال لیست پذیرفته شده دوستان شما) اعمال می‌شود. با این حال، اینستاگرام عادت‌های روزانه شما را ردیابی می‌کند و می‌تواند به دیگران نیز اجازه دهد تا این کار را انجام دهند.

به نظر شما درباره این مشکل چه کاری می‌توان انجام داد؟ خوشبختانه، اکنون که شما در مورد این موضوع اطلاعاتی را بدست آورده‌اید، می‌توانید آن را غیر فعال کنید. برای انجام این کار کافی است به قسمت تنظیمات (Settings) بروید و گزینه وضعیت نمایش فعالیت (Show Activity Status) را به حالت off تغییر دهید. توصیه می‌شود به فالورهای خود نیز هشدار دهید؛ چراکه همان‌طور که پیش از این نیز پیش‌بینی شده است، بسیاری از افراد بدون شک از حالت پیش‌فرض آن اطلاعی ندارند.

  1. مکان‌های برچسب‌گذاری شده جغرافیایی (Geotagging Locations)

به‌طور مشابه، هنگامی‌که برخی مکان‌‌های خاص در اینستاگرام آپلود می‌شوند، احتمال مشکل‌ساز بودن آن‌ها نیز بیشتر است. سایت‌های رسانه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، فیس‌بوک و توئیتر به‌عنوان یک اقدام امنیتی، در هنگام انتشار محتوا اطلاعات EXIF ​​را حذف می‌کنند.

فرمت فایل تصویر قابل تعویض موسوم به  Exif، یک استاندارد است که فرمت‌های تصویر، صدا و تگ‌های اضافی مورد استفاده توسط دوربین‌های دیجیتال از جمله گوشی‌های هوشمند، اسکنرها و سایر سیستم‌هایی که فایل‌های تصویری و… را مشخص می‌کند. خوشبختانه به هیچ‌وجه نمی‌توان فرا داده‌های EXIF ​​که یک‌بار حذف کرده‌اید را بازیابی کنید؛ اما این بدان معنی نیست که اینستاگرام از موقعیت مکانی شما اطلاع ندارد.

اول از همه باید بدانید که انتخاب با شماست که موقعیت مکانی خود را به اشتراک بگذارید یا خیر. پس از اضافه کردن یک عکس، می‌توانید روی افزودن محل کلیک کنید، همچنین می‌توانید پیشنهادات ارایه شده را نیز بررسی و در نهایت روی گزینه اشتراک‌گذاری (Share)، ضربه بزنید. شاید انجام این کار برای برخی از کاربران بسیار دلپذیر باشد، اما اگر چنین نیست، باید توجه داشته باشید که ممکن است اینستاگرام به جی‌پی‌اس تلفن‌همراه و یا تبلت شما دسترسی داشته باشد و یا استوری‌های اینستاگرام، شما را از طریق استفاده از هشتگ، به اعلام مکانی که در آن حضور دارید، تشویق کند.

با انجام این کار مجددا، شما نشانه‌هایی را منتشر می‌کنید که از خانه دور هستید و این کاملا غیر منطقی و خطرناک است. یک‌بار دیگر می‌توانید این گزینه را نیز برای خودتان امتحان کنید. کافی است به سایت iknowwhereyourcatlives.com مراجعه کنید. این یک سایت به‌ظاهر ساده و غریب است که نشان می‌دهد چگونه به‌راحتی می‌توانید به داده‌های آنلاین دسترسی پیدا کنید.

به نظر شما در این شرایط چه‌کاری می‌توانید انجام دهید؟ فقط کافی است کمی دقت کنید که که شما با برچسب‌گذاری‌هایی که می‌کنید، ممکن است چه نوع پیامی را در اختیار غریبه‌ها قرار دهید. اگر از برنامه اینستاگرام استفاده می‌کنید مطمئن شوید که به جی‌پی‌اس شما دسترسی ندارد. به‌عنوان مثال، در اپل، کافی است به قسمت تنظیمات (Settings)رفته و از بخش  حریم خصوصی (Privacy)، گزینه خدمات (Location Services) را انتخاب کنید. همچنین در دستگاه‌های اندرویدی کافی است از قسمت General، گزینه Settings  و سپس Location را انتخاب کنید.

بررسی کنید و ببینید کدام‌یک از برنامه‌های نصب شده روی تلفن‌همراه‌تان می‌توانند به موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشد، سپس آن را غیرفعال کنید.

  1. دسترسی به مخاطبین شما

حال که تنظیمات موقعیت مکانی را ویرایش کردید، جالب است بدانید که برنامه‌هایی نیز هستند که به مخاطبین شما دسترسی دارند. بسیاری از آن‌ها این کار را به‌صورت غیرمخرب انجام می‌دهند، و صرفا به‌عنوان وسیله‌ای برای ایجاد یک شبکه از دوستان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این یک روش ساده است که اینستاگرام برای پیدا کردن مخاطبان شما از آن استفاده می‌کند، اما در واقع شما اجازه می‌دهید تا این برنامه تمام جزئیات مربوط به مخاطبین‌تان را مشاهده کند. به‌طور مشابه، شما می‌توانید حساب کاربری اینستاگرام خود را با فیس‌بوک پیوند دهید و اجازه دهید تا هر دو برنامه داده‌های محدودی را به اشتراک بگذارند.

اینستاگرام این اطلاعات را با شرکت‌هایی که بخشی از آن محسوب می‌شوند به اشتراک می‌گذارد تا از این طریق محتوای شخصی و اطلاعات شما برای تبلیغات آنلاین یا سایر اشکال بازاریابی مورد استفاده قرار گیرد. شاید این کار از نظر شما هیچ مشکلی نداشته باشد، اما باید این سوال را از خود بپرسید که می‌خواهید اطلاعات خصوصی‌تان در اختیار شرکت‌های دیگر قرار گیرد؟

به نظر شما برای جلوگیری از این اتفاق چه‌کاری می‌توانید انجام دهید؟ استفاده از گزینه دسترسی به لیست مخاطبین، سرعت شما را افزایش می‌دهد، اما ضروری نیست. با این حال، اینستاگرام به‌طور پیش‌فرض این کار را انجام می‌دهد، بنابراین باید به پروفایل خود بروید و سپس روی سه‌نقطه ضربه بزنید؛ از قسمت مخاطبین (Contacts) تیک گزینه Contacts Connect را غیرفعال کنید. شما مجبور نیستید با فیس‌بوک وارد حساب کاربری خود شوید؛ بلکه به‌سادگی می‌توانید دوستان خود را جستجو و یا از یک روش قدیمی کمک بگیرید و حساب کاربری‌تان را به آن‌ها بدهید.

  1. گوش دادن از طریق میکروفون

اصلا تعجب‌آور نیست اگر تبلیغاتی را مشاهده کنید که قبلا آن‌ها را جستجو کرده‌اید. این اطلاعات از طریق کوکی‌های ذخیره شده در کامپیوتر شما به دست می‌آید. این ممکن است شما را متعجب کند اگر تبلیغات شخصی‌سازی شده‌ای را مشاهده کنید که در گذشته تنها درباره آن‌ها صحبت کرده‌اید.

باید توجه داشته باشید که هیچ‌کدام از این موارد تأیید نشده است، اما این نگرانی در مورد رسانه‌های اجتماعی وجود دارد که به میکروفون تلفن‌همراه و یا تبلت شما و مکالمه‌هایتان دسترسی دارند و به آن‌ها گوش می‌دهند. مردم متوجه شده‌اند که بحث‌های آن‌ها به‌عنوان تبلیغات استفاده می‌شود. این به‌طور طبیعی نگرانی‌های مربوط به اینستاگرام را افزایش می‌دهد، به‌ویژه اگر متوجه باشید که این برنامه به‌طور پیش‌فرض، می‌تواند به میکروفن شما دسترسی پیدا کند.

لازم به ذکر است که فیس‌بوک، شرکت مادر اینستاگرام، این موضوع را انکار می‌کند که این اتفاق در سیستم‌عامل‌هایش رخ دهد. فیس‌بوک همچنین اعلام کرده است برندهای تجاری که براساس اطلاعات جمع‌آوری شده از طریق میکروفن به تبلیغات می‌پردازند را مسدود می‌کند. در واقع این همه می‌تواند یک تصادف عجیب و غریب باشد!

به نظر شما برای حل این مشکل چه کاری می‌توانید انجام دهید؟ اگر از کاربران آیفون هستید کافی است به قسمت تنظیمات (Settings) رفته و از بخش حریم خصوصی (Privacy)، گزینه Microphone را انتخاب کنید.

کاربران اندروید نیز می‌توانند با رفتن به تنظیمات و سپس انتخاب Apps، اینستاگرام را پیدا و تب مجوز (Permissions) را انتخاب کنند.

دسترسی به تصاویر 

اینستاگرام یک شبکه اجتماعی نسبتا خصوصی است. درست متوجه شدید؛ این برنامه به  دوربین شما دسترسی دارد و تنها می‌تواند به تصاویری که طی ۲۴ ساعت گذشته تهیه کرده‌اید، دسترسی داشته باشد. علاوه‌بر این، شما می‌توانید عکس‌های گذشته‌تان را بایگانی کنید، به این معنی که اینستاگرام به‌عنوان یک سیستم ذخیره عکس، بسیار خوب عمل می‌کند که به شما امکان می‌دهد هر چیزی که نمی‌خواهید دیگران ببینند، پنهان کنید.

به‌طور کلی تا زمانی‌که مجوزهای دسترسی خود را مدیریت می‌کنید و هنگام آپلود تصاویر اقدامات لازم را انجام می دهید، اینستاگرام یک مکان مناسب برای ذخیره و به اشتراک‌گذاری عکس‌های شماست.

منبع:http://www.eghtesadnews.com

    نظرات

    نسل جدید کامپیوترها در حال شکل‌گیری است
    فناوریهای برتر
    نسل جدید کامپیوترها در حال شکل‌گیری است
    صفحات نمایش dual-screen یا قابل انعطاف، احتمال زیادی برای قبضه بازار این تکنولوژی در آینده دارند که در صورت موفقیت می‌توانند هیجان زیادی را برای کاربران کامپیوترها، لپ‌تاپ ها و گوشی‌های هوشمند به ارمغان بیاورند.
      2018-11-04 07:50:00
    حاشیه ای براجلاس ITU
    اقتصاد
    حاشیه ای براجلاس ITU
    توافق کردیم ایران در حوزه‌های فضایی، کسب و کارهای نوپا و نیز امنیت سایبری با تمام توان در رویداد باکوتل آذربایجان حضور یابد و شرکت‌های ایرانی توانمندی خود برای شرکت‌های آذربایجانی (را) به نمایش گذارند.
      2018-11-02 08:18:46